Vacature bij Praktijk Liat Adar

Vacature bij Praktijk Liat Adar

Vacature Liat Adar

We zijn op zoek naar iemand die we kunnen inzetten voor:
* Pedicure;
* Massage;
* Schoonheidsbehandelingen.

Een leuke afwisselende baan in een mooi complex met prachtige behandelkamers. Uren in overleg.

Interesse? Stuur dan snel een mailtje met je CV en motiviatie naar info@liatadar.nl

Privacyverklaring

Praktijk Liat Adar | Oorzaken van huidveroudering

Oorzaken van huidveroudering

De laatste jaren zijn wetenschappers steeds beter gaan begrijpen hoe biochemische processen in de huid worden geactiveerd. Dit zijn processen die het huidverouderingsproces versnellen, met rimpels, pigmentvlekken en verslapping als gevolg.

Deze 3 biochemische processen zijn de belangrijkste veroorzakers van huidveroudering:

  • Vrije radicalen (Reactive Oxygen Species (ROS)).
  • Activering van enzymen die zorgen voor wondheling (Matrix Metalloproteinases (MMPs)).
  • Versuikering (Advanced Glycation End-products (AGEs)).

1. vrije radicalen (ros)

Door interne en externe factoren, zoals roken, stress en blootstelling aan UV-stralen, kan een explosieve groei van vrije radicalen ontstaan, die schade aanricht aan de celstructuren. Vrije radicalen gaan zich dan binden aan gezonde cellen in plaats van ziekteverwekkers (oxidatie). Hierdoor wordt het bindweefsel aangetast, waardoor de huid aan elasticiteit verliest en rimpels en verslapping ontstaan.

2. enzymen die wondheling stimuleren (mmps)

Deze enzymen worden ons hele leven geactiveerd bij wondheling, bijvoorbeeld wanneer we ons verbranden of een puistje hebben. Als deze enzymen actief worden, breken ze proteïnen af in ons lichaam, zoals collageen, Hyaluronzuur en elastine. Wanneer we ouder worden zijn deze enzymen jarenlang actief geweest, waardoor steeds meer collageen en elastine is afgebroken. Hierdoor wordt de huid minder elastisch en verliest aan stevigheid.

3. versuikering (ages)

We consumeren tegenwoordig wel 40% meer geraffineerde suikers dan een aantal decennia geleden. Hoewel je de consumptie van suiker kunt verminderen door het hanteren van een gezonde leefstijl, is het dagelijks gebruik van suiker bijna niet te vermijden. Suiker heeft een sterke invloed op het verouderingsproces, doordat het zich hecht aan ons collageen. Hierdoor raakt ons collageen versuikerd, vervolgens verkleefd het en wordt het afgebroken. Het gevolg is een slappe huid!

Dermalogica’s oplossing tegen huidveroudering

Omdat door wetenschappelijk onderzoek nu meer bekend is over deze processen, is de professionele dermalogica huidexpert beter in staat huidveroudering te behandelen en te voorkomen. Dermalogica gelooft niet in anti-rimpelproducten, maar in het aanpakken van de oorzaak van huidveroudering: het aanpakken van de drie processen die huidveroudering veroorzaken. Door veelvuldig onderzoek is Dermalogica in staat om oplossingen te bieden voor elk van deze drie veroorzakers. Dit zijn Dermalogica’s oplossingen, en deze zijn verwerkt in de AGE smart™ productlijn. Maak nu een afspraak voor een schoonheidsbehandeling bij Debby. Zij is onze huidexpert!

Injectable dokter Natasha Petras

Wanneer:

Donderdag 22 maart vanaf 18:00 uur

Waar:

Liat Adar, Noordeinde 105 Hendrik Ido AmbachtLiat Adar

Wat:

Rimpels verwijderen – rimpels opvullen

Wie:

Natascha Petras

Een minder diepe frons of neus-lippen rimpel, geen overhangende oogleden meer…

Is een stap naar de arts voor een facelift een stap te ver dan biedt Natascha Petras, cosmedisch arts, een uitkomst.

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen fillers en botox om kleine cosmetisch correcties aan te brengen. Om net die uitstraling te creëren waar iemand zich goed bij voelt. Het gebruik hiervan wordt steeds ‘gewoner’.

In de praktijk Liat Adar krijgen we al enige tijd met regelmaat de vraag of we iemand kan aanraden voor deze cosmetische correcties. Er zijn veel kleine cosmetische bedrijfjes die goedkoop ingrepen aanbieden echter voorzichtigheid is geboden.
Ik heb kennis gemaakt met cosmetisch arts en huisarts, Natascha Petras. Diverse mensen gezien en gesproken die door haar behandeld zijn. In oktober jl hebben we een eerste avond georganiseerd en dat was tot grote tevredenheid van de cliënten.

Over Natascha Petras

Natascha is inmiddels 12,5 jaar huisarts. Ze heeft 12 jaar in Gezondheidscentrum Beverwaard gewerkt en is sinds een half jaar werkzaam bij Huisartsenpraktijk de Penning in Rhoon. In de praktijk werk Natascha 3 dagen en de resterende tijd doet ze cosmetische ingrepen.

Natascha Petras

De opleiding tot basisarts heeft ze aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gedaan en de huisartsenopleiding aan de Erasmus Universiteit. Natascha heeft een voorliefde cosmetiek en chirurgie en is zich zodoende gaan verdiepen in de niet permanente fillers, botox en ooglidcorrecties, dit naast de kleine chirurgische ingrepen die ze als huisarts al deed. In 2011 heeft ze zich aangesloten bij de huisartskliniek om dergelijke ingrepen te leren. Inmiddels is ze zelfstandig ondernemer.

Geregistreerd als huisarts in het BIG register.

Opleiding

Natascha heeft haar opleiding tot basisarts aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gedaan en de huisartsenopleiding aan de Erasmus Universiteit. Door haar voorliefde voor cosmetiek en chirurgie is zij zich gaan verdiepen in de niet permanente fillers, botox en ooglidcorrecties, dit naast de kleine chirurgische ingrepen die ze als huisarts al deed. In 2011 heeft zij zich aangesloten bij huisartskliniek (opleidingsinstituut) om dergelijke ingrepen te leren. Inmiddels is Natascha zelfstandig ondernemer.
Ze staat geregistreerd als huisarts in het BIG register.

Cosmedisch arts

Natascha Petras noemt zichzelf Cosmedisch arts i.p.v. Cosmetisch arts. Het verschil. Een Cosmetisch arts is alleen opgeleid tot het verrichten van cosmetische ingrepen. Natascha is medisch onderlegd en heeft als basis haar huisartsenopleiding en is dus bevoegd tot meer. Zij kijkt dan naast de cosmetische kant ook ethisch naar de ingrepen en zet het gezondheidsbelang voorop.

Welke producten worden gebruikt

  •  Restylane, dit is een hyaluronzuur filler.
  •  Belotero, dit is een hyaluronzuur filler.
  •  Azzalure is botulinetoxine A
  •  Radiesse  een calciumhydroxylapatiet filler

De keuze van het te gebruikte product hangt af van de wensen en doelen die de cliënt graag wil behalen. Alle deze producten zijn zeer hoogwaardig en betrouwbaar.

Advies Natascha:

Tegenwoordig wordt het gebruik van fillers en botox steeds gewoner en zie je veel kleine cosmetische bedrijfjes die goedkoop ingrepen aanbieden. Voorzichtigheid is geboden. Wees kritisch en laat je goed informeren en doe ook wat research naar welke producten er gebruikt worden.

Wil je een betrouwbaar en eerlijk advies kom naar mij toe. Ik werk alleen, dus je ziet altijd hetzelfde gezicht.

De producten die ik gebruik zijn van Galderma en Merz te weten Restylane en Belotero (hyaluronzuur fillers), Azzalure (botulinetoxine A) en Radiesse (calciumhydroxylapatiet filler). Hoogwaardige en betrouwbare producten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom 22 maart naar de praktijk van Liat (vooraf aanmelden) en maak kennis met Natascha

Klik hier voor de tarieven