Massage Wist je datjes

Een massage….

* Geeft meer energie en verbetert de flexibiliteit door vermindering van spierspanning en verkrampte spieren.
* Vermindert angst, stress en spanning door het vrijkomen van weefselhormonen, zoals serotonine en oxytocine.
* Stimuleert een betere doorbloeding, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd.
* Verbetert de stofwisseling, waardoor het weefsel en de organen beter gaan functioneren.
* Verlaagt de bloeddruk en verbetert de slaap.
* Versterkt het afweersysteem, omdat een snellere afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen via de lymfe- en de bloedvaten wordt gestimuleerd.
* Verbetert het lichaamsbewustzijn en je energie gaat beter stromen.
* Laat je er beter uitzien, omdat de conditie van je huid (je grootste orgaan) beter gaat functioneren.
Kortom, massages zijn goed voor je algehele welzijn! Tijd om een afspraak te maken. Kijk voor de mogelijkheden op onze site of mail voor een afspraak info@liatadar.nl dan nemen wij contact met je op.

Vacature bij Praktijk Liat Adar

Vacature bij Praktijk Liat Adar

Vacature Liat Adar

We zijn op zoek naar iemand die we kunnen inzetten voor:
* Pedicure;
* Massage;
* Schoonheidsbehandelingen.

Een leuke afwisselende baan in een mooi complex met prachtige behandelkamers. Uren in overleg.

Interesse? Stuur dan snel een mailtje met je CV en motiviatie naar info@liatadar.nl

Privacyverklaring

Praktijk Liat Adar | Oorzaken van huidveroudering

Oorzaken van huidveroudering

De laatste jaren zijn wetenschappers steeds beter gaan begrijpen hoe biochemische processen in de huid worden geactiveerd. Dit zijn processen die het huidverouderingsproces versnellen, met rimpels, pigmentvlekken en verslapping als gevolg.

Deze 3 biochemische processen zijn de belangrijkste veroorzakers van huidveroudering:

  • Vrije radicalen (Reactive Oxygen Species (ROS)).
  • Activering van enzymen die zorgen voor wondheling (Matrix Metalloproteinases (MMPs)).
  • Versuikering (Advanced Glycation End-products (AGEs)).

1. vrije radicalen (ros)

Door interne en externe factoren, zoals roken, stress en blootstelling aan UV-stralen, kan een explosieve groei van vrije radicalen ontstaan, die schade aanricht aan de celstructuren. Vrije radicalen gaan zich dan binden aan gezonde cellen in plaats van ziekteverwekkers (oxidatie). Hierdoor wordt het bindweefsel aangetast, waardoor de huid aan elasticiteit verliest en rimpels en verslapping ontstaan.

2. enzymen die wondheling stimuleren (mmps)

Deze enzymen worden ons hele leven geactiveerd bij wondheling, bijvoorbeeld wanneer we ons verbranden of een puistje hebben. Als deze enzymen actief worden, breken ze proteïnen af in ons lichaam, zoals collageen, Hyaluronzuur en elastine. Wanneer we ouder worden zijn deze enzymen jarenlang actief geweest, waardoor steeds meer collageen en elastine is afgebroken. Hierdoor wordt de huid minder elastisch en verliest aan stevigheid.

3. versuikering (ages)

We consumeren tegenwoordig wel 40% meer geraffineerde suikers dan een aantal decennia geleden. Hoewel je de consumptie van suiker kunt verminderen door het hanteren van een gezonde leefstijl, is het dagelijks gebruik van suiker bijna niet te vermijden. Suiker heeft een sterke invloed op het verouderingsproces, doordat het zich hecht aan ons collageen. Hierdoor raakt ons collageen versuikerd, vervolgens verkleefd het en wordt het afgebroken. Het gevolg is een slappe huid!

Dermalogica’s oplossing tegen huidveroudering

Omdat door wetenschappelijk onderzoek nu meer bekend is over deze processen, is de professionele dermalogica huidexpert beter in staat huidveroudering te behandelen en te voorkomen. Dermalogica gelooft niet in anti-rimpelproducten, maar in het aanpakken van de oorzaak van huidveroudering: het aanpakken van de drie processen die huidveroudering veroorzaken. Door veelvuldig onderzoek is Dermalogica in staat om oplossingen te bieden voor elk van deze drie veroorzakers. Dit zijn Dermalogica’s oplossingen, en deze zijn verwerkt in de AGE smart™ productlijn. Maak nu een afspraak voor een schoonheidsbehandeling bij Debby. Zij is onze huidexpert!