Hèt antwoord op uw huidvragen

Dermalogica

Harsen

Gezichtsbehandelingen Dermalogica

Gezichtsbehandelingen met de producten van Dermalogica voor een super schone, frisse en gezonde huid. De behandeling is afgestemd op uw huidconditie. Wij richten ons op het verbeteren van de huid met als resultaat een verzorgde en gezonde huid.
Wij doen dit met methodes die de kans op het verhogen van de gevoeligheid van de huid vermijden en zonder eerst extreme irritatie of roodheid te veroorzaken.

Wij behandelen o.a. acné, rimpels, vroegtijdige veroudering van de huid, gevoeligheid van de huid en pigmentatie. Dit doen wij met de speciale producten van Dermalogica deze bevatten géén parfum en zijn geschikt voor dames én heren. Onze speciale peeling pakt een specifiek probleem aan zoals voortijdige huid- veroudering of acne. Daarnaast zal ontspanning en het verlagen van stress een gevolg zijn van onze werkwijze.Onze resultaat gerichte aanpak verzekert u van de beste behandeling voor uw huid

Consultatie

voor de behandeling vul je een vragenlijst (Consultation Card) in over je huid en factoren die daar invloed op hebben (zoals bijvoorbeeld je leefstijl en allergieën). Hierdoor weet je huidexpert precies wat er voor jou persoonlijk mogelijk is qua behandelopties.

Dubbele reiniging

bij deze dubbele reiniging krijg je eerst een PreClease reinigingsroutine en daarna een conditionerende cleanser. De dubbele reiniging zorgt voor een professioneel resultaat en schone huid. Ook hier kijken we naar jou persoonlijk, door bijvoorbeeld een exfoliant toe te voegen aan de reiniging.

Face Mapping®

Bij Facemapping wordt je huid onderverdeeld in 14 zones. Iedere zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat je huidconditie- en behoefte in kaart kan worden gebracht.

Face Treatment € 65,00

Deze behandeling vormt de basis van alle Dermalogica behandelingen. De verschillende behandelingsmethodes en de keuze van de gebruikte producten voor middels de Face Mapping analyse (huidanalyse) volledig afgestemd op uw huidtype en de conditie van uw huid. Hierdoor ontstaat een behandeling die voor iedere klant uniek is. Duur van de behandeling: 60 minuten

Skin Brightning € 65,00

Deze behandeling brengt ongelijke pigmentatie, als gevolg van bijvoorbeeld overmatige blootstelling aan zonlicht, hormoonwisselingen en zwangerschap, terug in balans. Regelmatig laten behandelen door onze schoonheidsspecialiste in combinatie met het thuis gebruiken van de juiste producten, kunnen een uitstekend resultaat geven.
Duur van de behandeling: 60 minuten

Medicated Clearing € 65,00

Deze behandeling is het ultieme in bestrijding van acné. De behandeling is gericht op het kalmeren van de huidige ontstekingen, maar helpt ook onder meer door dieptereiniging, toekomstige ontstekingen te voorkomen.
Duur van de behandeling: 60 minuten

Power Regeneration € 80,00

Deze behandeling is speciaal voor de huid die te maken heeft met vroegtijdige veroudering, droogte of een huid die door de zon beschadigd is. Bij elke stap in de behandeling, worden krachtige vitamines toegepast die de huid voeden en zullen helpen te herstellen, terwijl de symptomen van veroudering bestreden worden.
Duur van de behandeling: 75 minuten

Envirol Control Treatment € 80,00

Deze behandeling is zeer geschikt voor de rode, (over) gevoelige of geïrriteerde huid. Doordat we tijdens deze behandeling gebruik maken van onder meer een kalmerende reiniger en een havermoutmasker, wordt de huid gekalmeerd. Hierdoor zal deze minder rood zijn en prettiger aanvoelen.
Duur van de behandeling: 75 minuten.

Hand of Food Treatment € 29,00

Dit is een behandeling die zeer rijk is aan vitaminen. Tijdens deze behandeling krijgt u een heerlijk kalmerend vitaminemasker, dat ideaal is voor de droge, gebarsten of vroegtijdig verouderde handen en voeten. Dit is een echte oppepper voor handen én voeten.
Duur van de behandeling: 15 minuten voor handen / 15 minuten voor voeten

Skin bar®

de laatste stap van de Dermalogica behandeling. Alle bevindingen worden aan onze Skin Bar besproken en je krijgt handig advies hoe je thuis met dagelijkse verzorging van je huid om moet gaan.