Dokter Irene Cosmetisch arts

Vanaf augustus zal Dokter Irene met regelmaat onze praktijk bezoeken en u de mogelijkheid bieden om een consult bij haar te boeken. De prijslijst van de behandelingen vindt u onderaan.

Irene Veth heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Daarna heeft zij als verdiepingsstage een jaar bij de plastische chirurgie in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven gewerkt. Daarna heeft zij als arts-assistent chirurgie in het Bronovo Ziekenhuis te den Haag gewerkt. Ook heeft zij een aantal jaar gewerkt als arts in de ouderenzorg. Haar passie voor esthetiek is altijd gebleven en dit heeft haar keuze versterkt zich volledig te scholen tot cosmetisch arts.

Irene is inmiddels twee jaar werkzaam als cosmetisch arts. Gedurende deze periode heeft zij op verschillende locaties gewerkt. De module injectables van de NVCG heeft zij met succes afgerond. Zij is opgeleid bij polikliniek de Blaak onder drs. Robert Boonen, daar heeft zij verschillende ingrepen binnen de cosmetische chirurgie uitgevoerd zoals liposucties bij lipoedeem, cosmetische liposucties, vlinderlift en ooglidcorrecties.

Irene is lid van de European College of Aesthetic Medicine & Surgery en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Zij gaat regelmatig voor congressen en trainingen naar het buitenland zoals FACE Londen, IMCAS Parijs, Dalvi Humzah Anatomy Course en de blepharoplasty and facelifting Course in Cork.

Irene gaat voor het mooi maar natuurlijk resultaat en combineert injectables graag met andere technieken. “Ik vind het belangrijk dat de cliënt vertrouwen heeft in de behandeling en begrijpt wat er gebeurd.  Soms heb je meer geduld nodig bijvoorbeeld met profilo of een peeling en bij andere cosmetische ingrepen is het resultaat direct zichtbaar”

 

Prijslijst

Irene Veth, arts BIG-registratienummer: 39918852201