Hèt antwoord op uw huidvragen

Dermalogica

Harsen

Behandeling Microdermabrasie

Debby Knipscheer

Microdermabrasie Diamondpeeling (ook voor de gevoelige huid)

Bij uw eerste bezoek krijgt u er ter informatie en als ondersteuning van de behandeling een gratis huidanalyse. Omdat iedere huid verschillend is, werken wij niet met een standaard behandeling, elke behandeling wordt aangepast aan wat uw huid op dat moment nodig heeft.

Hoe werkt Microdermabrasie
Onze huid vernieuwd zich gemiddeld elke dertig dagen. Dode huidcellen worden afgevoerd en nieuwe huidcellen nemen hun plek in. Maar als we ouder worden dan vertraagd dit proces. Er worden minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt . Dit heeft een futloze, droge en ruwe huid tot gevolg. Bovendien kunnen er fijne lijntjes en ondiepe rimpels ontstaan. Het is dus belangrijk om de vernieuwing van de huid te versnellen. En dat is precies wat de Microdermabrasie behandeling doet. Door de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren.

De diamond micro behandeling wordt gebruikt om uw huid af te schaven. Dit is geen chemische behandeling en er wordt door een krachtig Ultrapeel apparaat op de huid geblazen en meteen weer afgezogen. De behandeling is niet pijnlijk en er zijn mensen die het als zeer ontspannend ervaren.De Ultrapeel kan afhankelijk van de conditie van uw huid en uw huidtype aangepast worden. Het zorgt voor een gladdere huid, minder verstoppingen, betere doorbloeding en de aanmaak van collageen. Dit brengt de huid weer in een goede conditie. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar.

Wat kun je allemaal behandelen met Microdermabrasie

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:
• Rimpels
• Onzuivere huid
• Huidveroudering
• Pigmentvlekken
• Zonneschade
• Rokershuid
• Acne littekens
• Grove poriën
• Grove huidstructuur
• Futloze huid

Hoeveel behandelingen heb je nodig
Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-45 jarige leeftijd en ben je ouder dan is het gemiddeld 8-10 behandelingen. De meeste klanten starten met een mini kuur van 3 behandelingen en hebben dan al een mooi resultaat.

Hoeveel behandelingen mag je ondergaan

Je mag maximaal 2 kuren per jaar volgen. Daarna ga je tussentijds het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Als je een kuur volgt mag je 1 keer per week – 2 weken een behandeling ondergaan.