Over Debby....

Debby Knipscheer

Wie is Debby?

Debby Knipscheer is gediplomeerd schoonheidsspecialiste bij Praktijk Liat Adar. Met haar kennis zal ze zorgen voor een heerlijk ontspannen en doeltreffende schoonheidsbehandeling. Debby is sinds 1995 werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Met haar kennis zal ze zorgen voor een heerlijk ontspannen en doeltreffende schoonheidsbehandeling. Regelmatig heeft Debby trainingen en bijscholingen gevolgd om haar kennis van het vak up-to-date te houden. Ze is Dermalogica Expert. Verder kunt u bij Debby terecht voor een massage, harsen, epileren, wimpers en wenkbrauwen verven en microdermabrasie, bindweefselmassage voor het gezicht én wimperlifting.

Enthousiast met passie

Na jaren een praktijk in Papendrecht te hebben gehad heeft Debby Knipscheer zich in 2016 aangesloten bij de praktijk van Liat Adar. een zeer sfeervolle praktijk voor massage, pedicure en schoonheidsspecialiste in Hendrik-Ido-Ambacht geopend.

Deze intieme praktijk is van alle moderne gemakken voorzien en u zult hier in alle rust en privacy van uw behandelingen kunnen genieten. De praktijk is zeer goed bereikbaar en heeft gratis parkeermogelijkheid voor de deur.