Harsen of ….. Waxen?

Ben jij die harde stoppels na het scheren ook zo zat? Dan is harsen of waxen een goed alternatief.

HARSEN is tegenstelling tot scheren verwijder je met harsen de haar vanaf de wortel, met een zijdezachte huid als resultaat. Je haren blijven na het harsen langer weg en groeien bovendien zachter terug. Zo heb je nooit meer last van die vervelende stoppels!

WAXEN  is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomen. Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Je haren worden zachter en er komen steeds minder terug en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven. 

Aan jou de keuze…..

HARSEN

Harsen is een mooie manier om langdurig van je haargroei af te komen. Het haar wordt met wortel en al verwijderd waardoor deze helemaal opnieuw moet worden aangemaakt en dit proces duurt langer dan wanneer je jezelf op andere wijze onthaard. Het nieuwe haar komt ook nog eens zachter en dunner terug.

Als u voor een harsbehandeling komt is het handig om met een aantal zaken rekening te houden.

  • Zorg dat u op de dag van de behandeling geen bodylotion gebruikt zodat de huid niet vet is.
  • Wanneer u een intieme zone laat harsen, zorg dan uiteraard voor een goede hygiëne en dat u niet menstrueert. Dit is zowel voor u als voor de behandelaar prettig, ook is de behandeling tijdens uw menstruatie een stuk gevoeliger.
  • Zorg er voor dat de haren niet te lang zijn. Knip ze zonodig af tot een lengte van 0,5 – 1 cm.
  • Het harsen is daardoor minder gevoelig en de kans op het afbreken van de haren wordt verkleind.
  • De haren mogen ook niet te kort zijn omdat de hars er dan minder “grip” op kan krijgen.
  • Wees spaarzaam met het gebruik van vette bodymilks, oliën e.d. vanaf 24 uur voordat je gaat harsen.

WAXEN

De wax die wij gebruiken geschikt is voor de meest gevoelige huid, doordat de wax niet hecht aan de huid door een olie laagje wat wij op de huidaanbrengen. De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte en dunne haren. Onze schoonheidsspecilaisten werken met het merk De LYCON een waxformule die door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort zijn en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

LYCON levert superieure resultaten! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename ervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.