NAGELSTYLING

Het lakken van je nagels is een kunst op zich. Hoe mooi je nagels er na het lakken er ook uit zien, binnen een paar dagen zijn ze vaak alweer beschadigd. Eerlijk is eerlijk, het lakken van je nagels is echt een kunst op zich en onze nagelstyliste Eline zorgt ervoor dat je nagels voor langere tijd mooi blijven. Gellak is een beschermende gel die wordt uitgehard onder uv-licht. Het resultaat: glanzende, sterke nagels die tot ruim 2 tot 3 weken perfect en onbeschadigd blijven.

YOUNGNAILS

In onze praktijk werken we met de gels Young Nails. Deze gellak is technologisch zeer vooruitstrevend. De ingrediënten in de gel zorgen voor een optimale hechting, zeer sterke nagels en vrijwel geen hittevorming tijdens het uitharden in onze UV of LED lamp. 

Praktijk Liat Adar

RUBBER BASE GEL

De Rubber Base Gel is een dikke basisgel met een zeer sterke hechting. 
Dankzij de dikte kan je met deze gel uitstekend bouwen, waardoor je een mooie bolling kan realiseren. Net zoals echt rubber is dit product erg flexibel. Deze eigenschap voorkomt het loslaten van de nagel. De stevigheid en flexibiliteit van de gel resulteert in een erg sterke nagel.