LIAT ADAR

Liat Adar is een gediplomeerd en zeer ervaren (sport)masseuse en pedicure die met grote passie voor haar vak in haar eigen praktijk praktiseert. Liat is aangesloten bij ProVoet (de landelijke organisatie voor voetverzorging en pedicure) en Vomas (Vereniging Opleidingsinstituten Massage en Sportverzorging). Hierdoor bent u er zeker van dat u met een professionele en gedegen praktijk te maken hebt.

DEBBY

Debby Knipscheer is gediplomeerd schoonheidsspecialiste bij Praktijk Liat Adar. Met haar kennis zal ze zorgen voor een heerlijk ontspannen en doeltreffende schoonheidsbehandeling. Debby is sinds 1995 werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Regelmatig heeft Debby trainingen en bijscholingen gevolgd om haar kennis van het vak up-to-date te houden. Ze is Dermalogica Expert. Daarbij kan je bij Debby ook terecht voor een heerlijk ontspannende massage. Kortom ze is van alle markten thuis. Bij Debby ben je in goede handen.

ELINE

Eline is als nagelstyliste aan ons team toegevoegd. Je kunt bij haar terecht voor prachtige nagels en verzorging daarvan.

CHANTAL

Chantal is gediplomeerd massagetherapeut met als basis sportmassage. Daarnaast is ze ook nog eens een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Je kunt ook bij haar terecht voor prachtige nagels, want ze is ook nagelstyliste. Kortom je bent in goede handen bij Chantal die al sinds 2007 allround in de beautybranche werkzaam is.

 

JOLANDA

Jolanda is sinds november 2020 aan ons team toegevoegd. Superblij zijn we met zo’n ervaren masseuse. Verder kan je ook bij haar terecht voor een heerlijk voetmassage. Jolanda is sinds 1996 (sport) masseuse en je bent bij haar in zeer goed handen. 

DR. IRENE (Cosmetisch arts)

Regelmatig hebben wij cosmetisch arts Irene Veth in onze praktijk op bezoek. Irene heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Daarna heeft zij als verdiepingsstage een jaar bij de plastische chirurgie in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven gewerkt. Daarna heeft zij als arts-assistent chirurgie in het Bronovo Ziekenhuis te Den Haag gewerkt.

Irene gaat voor het mooi maar natuurlijk resultaat en combineert injectables graag met andere technieken. “Ik vind het belangrijk dat de client vertrouwen heeft in de behandeling en begrijpt wat er gebeurd.  Soms heb je meer geduld nodig bijvoorbeeld met profilo of een peeling en bij andere cosmetische ingrepen is het resultaat direct zichtbaar”.

Klik hier voor de prijzen. Via onze agenda kan je voor 10 december een afspraak maken.