LIAT ADAR

Liat Adar is een gediplomeerd en zeer ervaren (sport)masseuse en pedicure die met grote passie voor haar vak in haar eigen praktijk praktiseert. Liat is aangesloten bij ProVoet (de landelijke organisatie voor voetverzorging en pedicure) en Vomas (Vereniging Opleidingsinstituten Massage en Sportverzorging). Hierdoor bent u er zeker van dat u met een professionele en gedegen praktijk te maken hebt.

DEBBY

Debby Knipscheer is gediplomeerd schoonheidsspecialiste bij Praktijk Liat Adar. Met haar kennis zal ze zorgen voor een heerlijk ontspannen en doeltreffende schoonheidsbehandeling. Debby is sinds 1995 werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Regelmatig heeft Debby trainingen en bijscholingen gevolgd om haar kennis van het vak up-to-date te houden. Ze is Dermalogica Expert. Daarbij kan je bij Debby ook terecht voor een heerlijk ontspannende massage. Kortom ze is van alle markten thuis. Bij Debby ben je in goede handen.

CHANTAL

Chantal is gediplomeerd massagetherapeut met als basis sportmassage. Daarnaast is ze ook nog eens een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Je kunt ook bij haar terecht voor prachtige nagels, want ze is ook nagelstyliste. Kortom je bent in goede handen bij Chantal die al sinds 2007 allround in de beautybranche werkzaam is.