LIAT ADAR

Liat Adar is een gediplomeerd en zeer ervaren (sport)masseuse en pedicure die met grote passie voor haar vak in haar eigen praktijk praktiseert. Liat is aangesloten bij ProVoet (de landelijke organisatie voor voetverzorging en pedicure) en Vomas (Vereniging Opleidingsinstituten Massage en Sportverzorging). Hierdoor bent u er zeker van dat u met een professionele en gedegen praktijk te maken hebt.

DEBBY

Debby Knipscheer is gediplomeerd schoonheidsspecialiste bij Praktijk Liat Adar. Met haar kennis zal ze zorgen voor een heerlijk ontspannen en doeltreffende schoonheidsbehandeling. Debby is sinds 1995 werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Regelmatig heeft Debby trainingen en bijscholingen gevolgd om haar kennis van het vak up-to-date te houden. Ze is Dermalogica Expert. Daarbij kan je bij Debby ook terecht voor een heerlijk ontspannende massage. Kortom ze is van alle markten thuis. Bij Debby ben je in goede handen.

CINDY

Sinds december 2021 mogen we Cindy aan ons team toevoegen. Cindy is gediplomeerd pedicure en is al ruim 10 jaar met veel passie en plezier aan het werk. Je “onderdanen” zijn bij haar in zeer deskundige handen. Ook voor gellak op zowel handen als voeten ben je in goede handen bij Cindy.

ZOË

Is een allround gediplomeerd nagelstyliste. Met haar kennis zijn klanten altijd in goede handen. Nagelverzorging, het lakken en het perfectioneren van nagels is voor Zoë geen probleem. “Het is een uit de hand gelopen hobby wat zich heeft omgezet in iets moois”. Zoë is vooral gespecialiseerd in nailart en het werken met gellak.

Renate Liat Adar

RENATE

Is  sinds 2017 gediplomeerd sport masseuse. Ook kun je bij haar terecht voor een heerlijke ontspannings-of hotstone massage. Renate heeft verschillende beroepen beoefend maar sinds ze masseuse is heeft ze  echt haar passie gevonden. Naast haar werk als masseuse is ze lid van het BMS massageteam waarin ze in haar vrije tijd met collega masseurs bij sportevenementen masseert en waar ze vele uren ervaring heeft opgedaan en kennis heb uitgewisseld.  Kortom je bent bij Renate in goede “massage” handen.