MASSAGE

Last van stramme spieren, klachten aan rug, nek en/of schouders, hoofdpijn, een vermoeid gevoel, of gewoon behoefte om even lekker te ontspannen? Trakteer jezelf dan eens op een massage. Naast dat massages zeer ontspannend zijn bevorderen ze de gezondheid. Door spieren (lokaal) te ontspannen of juist te stimuleren ontstaat een verbetering van de doorbloeding in de huid en spieren. Hierdoor kunnen deze weer optimaal presteren en zul je je zowel geestelijk als lichamelijk vitaler voelen.

Praktijk Liat Adar heeft de keuze uit verschillende massages:

KLASSIEKE MASSAGE

Tijdens deze ontspannende massage worden benen, armen, rug, schouder en nek gemasseerd om eventuele klachten te verlichten en om tot rust te komen. Kortom je hele lichaam wordt gemasseerd en in overleg kunnen eventuele pijnpunten extra worden aangepakt.

SPORTMASSAGE

Deze massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen verlaat de stress je lijf, zodat lichaam en geest weer in balans kunnen komen.

Wanneer je veel van je jezelf vergt kan het zijn dat je lichaam overbelast raakt. Vaak brengt een goede sportmassage een uitkomst. Ook kan er preventief aandacht van specifieke spiergroepen gegeven worden, dit om de kans op blessures te verkleinen en te genezen.

CUPPING/ BINDWEEFSEL MASSAGE

Kus je cellulite vaarwel!

Heb jij ook last van die vervelende putjes en verklevingen op je benen, armen, buik of billen? Cupping massage is een langzame massage waar wij de Bellabaci cups bij gebruiken. Deze techniek zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf ontgift. Het is vergelijkbaar met de werking van warme kompressen, maar heeft een veel beter effect. Het mechanisme trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking.

HOTSTONE MASSAGE

Tijdens deze massage wordt het lichaam gemasseerd met handen en verwarmde vulkaanstenen. Ook worden er stenen op specifieke acupunctuurpunten van het lichaam gelegd. De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten. Door de behandeling worden de spieren soepeler.
Een behandeling heeft een diepgaande, ontspannende werking op lichaam en geest.

Een hotstone massage kan helpen bij klachten zoals:

• Slechte doorbloeding
• Spier- en gewrichtsklachten
• Spijsverteringsproblemen
• Stress

BINDWEEFSEL MASSAGE

Bindweefselmassage is een intensieve massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen, welke worden uitgevoerd op zowel de rug als het gezicht. De eerste behandelingen kunnen door verklevingen van het bindweefsel als gevoelig, pijnlijk of snijdend worden ervaren. Het kan voorkomen dat de huid tijdens de massage heftig reageert en rood wordt. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Het is een massage die na afloop een gevoel van welbevinden achterlaat.

STOELMASSAGE

Een stoelmassage is een drukpuntmassage welke op een speciaal ontwikkelde en ergonomische stoel wordt gegeven. De nek, schouders, rug, armen en handen worden behandeld tijdens deze stimulerende massage. Een stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven en biedt naast ontspanning ook verlichting bij nek-, rug- en schouderklachten.
Een stoelmassage is op locatie te boeken voor uzelf of uw bedrijf. Vul op onze contactpagina het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

DUO BEHANDELING (60 of 90 minuten)

Dit arrangement voor 2 personen bestaat bijvoorbeeld uit:
– Massage van het gehele lichaam 

Gezicht:
– Schoonheidsbehandeling

Ook is het mogelijk voor beide een massage een boeken.

Bovenstaande is slechts een voorbeeld, Je kan het arrangement in overleg zelf invullen.